onsdag 11 juli 2012

Kock, Christoffer Birkeland

Restaurangen är fantastisk. Konceptet, filosofin och människorna som jobbar där. För vad hade en restaurang varit utan sin personal?
Dags att introducera crewet som gör allt möjligt och alla dagar till en blast på jobb. 

Först ut, Christoffer Birkeland. Kock, 31 år, sambo, hus, hund och häst. Alltid igång med något nytt spännande projekt på köket. Experimenterar och leker med maten som bara passionerade matentusiaster kan göra. Han odlar egna kryddor, blommor, rabarber hemma som han tar med och bjuder både oss och gästerna på. Han är alltid glad och sprider gott humör, förutom när han är hissig. För det kan han vara! Men det är han inte ensam om på köket och det tar inte lång tid innan vi alla vänner igen. Idag fick han en kram av en gäst som älskade hans blomkål soppa, nån timma senare ville en annan gäst skaka hans hand för maten hade varit så god. Sånt värmer långt in i hjärtroten. Det är för gästerna vi gör det här. Är ni glada så är vi glada <3












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar